Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der bruges I forbindelse med markedsføring af siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnement og ved øvrig brug af vores services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og sender os dine pensionsdata og andre økonomiske nøgletal: Navn, produkt(er), telefonnummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med din opgave bliver sat i udbud på platformen.

Ved at bruge dette website og vores services, giver du udtrykkeligt samtykke til, at vi kan behandle ovenstående personoplysninger om dig.

Sikkerhed
Vi har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven. Ved tekniske sikkerhedsforanstaltninger forstås eksempelvis firewall, logning, kryptering, pseudonymisering, sikkerhedskopiering m.fl. Ved organisatorisk sikkerhed forstås eksempelvis kontrol af medarbejdernes adgang til personoplysninger, herunder hvilke oplysninger, der skal være adgang til, hvornår, hvordan og under hvilke forhold.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og, hvilket emne som med størst sandsynlighed vil være relevant for dig, at registrere dine nøgletal under, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer kun dine oplysninger i det tidsrum, det er nødvendigt for at kunne levere vores services til dig, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke bud du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. vil kunne videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering og leadgenerering.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske på e-mail. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Plancap.dk er dataansvarlig efter persondataloven ved indsamling, behandling og videregivelse af dine personoplysninger, da det er Plancap.dk, der afgør hvilke personoplysninger, der skal indsamles og til hvilket formål.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Plancap.dk ApS
CVR 37413895
Strandvejen 693
2930 Klampenborg

Kendt fra blandt andet